Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Meer informatie vindt u op de website van Voetencentrum Wender.

Astrid Dietrich combineert meer dan 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure met de modernste producten en ontwikkelingen. Zorg, aandacht en kwaliteit staan centraal bij iedere behandeling.

Advies op maat bij uw voedingsvragen, wij kijken naar uw situatie en passen daar onze adviezen op aan. Wij zijn gespecialiseerd in voedingsadvies bij o.a. diabetes, verhoogd cholesterol en COPD.

Oefentherapie Cesar, Kinderoefentherapie en Sportoefentherapie voor het verminderen van klachten door het verbeteren van de houding, het bewegen en/of de motoriek.

De Oefentherapie, Psychosomatiek en Slaapoefentherapie maken mensen bewust van o.a. houding, beweging, ademhaling en in- en ontspanning. Hierdoor ervaart u meer lichamelijke en mentale balans in het dagelijks leven.

Ergotherapie richt zich op het samen met de cliënt oplossen, verminderen en voorkomen van beperkingen in het handelen en draagt bij aan de participatie van de persoon in wonen, vrije tijd en werk.

Het ZGT richt zich op preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging van patiënten. Het leveren van de best mogelijke zorg staat voorop. Deskundigheid en in nauwe samenspraak met de patiënten wordt gestreefd naar gastvrije zorg.

Het RugNetwerk is een netwerk in Twente dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met rugklachten te verbeteren. Wetenschappelijke ontwikkelingen zijn de leidraad voor de behandelprotocollen die u, als patiënt, ondersteunen.

OCON Orthopedische kliniek is een zelfstandige kliniek binnen Ziekenhuisgroep Twente (ZGT). Patiënten worden op een gastvrije manier behandeld, in een kliniek waar specialistische ervaring voorop staat.

De Arbodienst is een gecertificeerde arbodienst met een landelijke dekking en een regionale aanpak. De Arbodienst is gespecialiseerd in arbo- en verzuimbeleid en richt zich op duurzame re-integratie.

Fysiogroep Hengelo is hét samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in Hengelo. Waarbinnen kennis, deskundigheid en ervaring wordt gedeeld. Samen wordt er gewerkt aan kwaliteit van de zorg.

Vanuit onze visie dat ‘werken gezonder is richten onze bedrijfsartsen en professionals zich op de maximale inzetbaarheid van het personeel, persoonlijk advies en praktisch-en beleidsmatige ondersteuning.

TSN helpt cliënten om volop in het leven te staan en zo zelfstandig mogelijk te blijven. We leveren vele vormen van thuiszorg: verzorging & verpleging, casemanagement bij dementie, personenalarmering, ledenservice en uitleen hulpmiddelen (via de Vegro).

Psychologenpraktijk Hogenberg biedt kortdurende psychologische behandelingen aan. Deze behandelingen bestaan met name uit EMDR en Cognitieve Gedragstherapie. Bij Psychologenpraktijk Hogenberg kunt u terecht met de meeste psychische klachten.

De zorg persoonlijk maken, dat is onze missie. Dit doen wij vol passie met meer dan 1900 medewerkers, 1500 vrijwilligers, al onze cliënten en hun naasten. In onze sfeervolle zorglocaties en bij mensen thuis bieden wij onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering.